عدم ثبت چک صیادی

عدم ثبت چک صیادی در سامانه صیاد  یکی از مشکلاتی که در روند صدور و بهره برداری از چک های صیای جدید به وجود آمده و گریبان کسبه ، تجار و شهروندان را گرفته است .

       دراین حالت فرد گیرنده چک صیادی حتی با همراه داشتن لاشه چک و مراجعه در زمان مقرر به شعبه بانک مورد تعهد چک صیادی قادر نخواهد بود چک خویش را نقد کند یعنی طبق قانون جدید چک های صیادی بانک ها نسبت به چک های صیادی فاقد ثبت چک  در سامانه صیاد اقدامات لازم جهت نقدینگی آن را فراهم نمی سازند .

       همچنین نه تنها بانک ها اقدامات لازم جهت  نقدکردن چک صیادی فاقد ثبت در سامانه صیاد را انجام نمی دهند  بلکه اقدامات لازم جهت برگشت زدن آن را نیز انجام نمی دهند و به همین دلیل مراجع قضایی نیز  اقدامات لازم جهت اجارییه و برگشت زدن چک های صیادی فاقد ثبت در سامانه صیادی را ترتیب اثر نمی دهند .

      موضوعی که اهمیت ثبت چک در سامانه صیادی را دو چندان میکند این است که حتی باوجود نقدینگی در حساب فردی که چک را صادر کرده و آن را ثبت نکرده است این است که فرد دارنده برگه چک نمی تواند از نقدینگی موجود در حساب فرد صادر کننده اقدام نماید .

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی رایگان

۲ ۲۳۰ ۲۳۰ ۰۹۱۲

۱۲۱ ۶۱ ۶۱ ۰۹۱۲ 

۸۳ ۹۴۴ ۸۳ ۰۹۱۲

۰۲۱۸۸۹۳۰۷۴۰

عدم ثبت چک صیادی
عدم ثبت چک صیادی

طبق ماده ۲۱قانون جدید صدور چک :

این چک را نه میتوان برگشت زد و نه میتوان وصول نمود و تازمانی که در سامانه صیادی به نام فرد به ثبت نرسد از حمایت های قانونی برای برگشت زدن چک بلامحل برخوردار نخواهد بود .

پس نتیجه میگیرم لازم است  در همان زمانی که چک دریافت میشود ، از صادر کننده بخواهیم تا آنرا به نام ما در سامانه صیاد بانک مرکزی ثبت نماید .

نکته جالب توجه این است که فقط ثبت چک صیادی در سامانه صیادی توسط صادر کننده چک  کافی نیست !!!

بلکه لازم است تا دریافت کننده بلافاصله نسبت به تایید  آن چک  اقدام کند .

      گاهی بعضی افراد فکر میکنند که تنها ثبت چک کافی است و تازمان وصول چک اقدام به تایید آن نمی نمایید ، در اینجا باید گفت در صورت عدم تایید چک صادره ، صادر کننده میتواند نسبت به ابطال آن اقدام نماید و به همین جهت اگر فردی پس از دریافت چک و ملاحظه ثبت آن به نام خود اقدام به تایید ان ننماید فرد صادر کننده میتواند با مراجعه به سامانه خود اقدام به ابطال آن چک نماید .

      پس برای جلوگیری از بحران های این چنینی بهتر است آن را در اولین فرصت تایید نمود بعد از تایید  چک صادره ، صادر کننده دیگر نمی تواند ادعایی بابت اشتباه یا جعل یا مفقودی و …. داشته باشد  چک دارای اعتبار و ارزش تجاری میشود  .

همانطور که بعرض رسید برگشت چک صیای ثبت نشده و طبعا صدور اجرائیه و شکایت از صادر کننده چک ثبت نشده بر اساس قانون جدید صدور چک بلامحل امکانپذیر نمی باشد .

اما اگر دچار این مشکل شده اید ، نگران نباشید !!!

اگر مرتکب چنین اشتباهی گردیده اید گروه وکلای متخصص دفتر وکالت ما به یاری شما خواهند شتافت و شماراازاین مهلکه نجات خواهند داد !

دفتر وکالت ما با ۳۰سال سابقه تخصصی به عنوان وکیل متخصص چک بلامحل با در یافت حق الوکاله معادل ۱۰%ارزش چک آن هم در پایان کار ودر زمان صدور دادنامه محکومیت صادر کننده چک بلامحل با شرط حق الوکاله در پابان کار درخدمت شما خواهند بود .

آدرس دفتر وکالت ما :

تهران – میدان فردوسی –نرسیده به خیابان استاد نجات اللهی –ک نیایی پلاک ۷ممیز یک

دفتر وکالت و مشاوره حقوقی رایگان

۲ ۲۳۰ ۲۳۰ ۰۹۱۲

۱۲۱ ۶۱ ۶۱ ۰۹۱۲ 

۸۳ ۹۴۴ ۸۳ ۰۹۱۲

۰۲۱۸۸۹۳۰۷۴۰

لطفا قبل از تشریف فرمایی هماهنگی به عمل آورده و ساعت و تاریخ تشریف فرمایی شما را با همکاران ما هماهنگ فرمائید .

مشاوره حقوقی در دفتر وکالت ما رایگان بوده و وجهی بعنوان وکیل چک با حق الوکاله پایان کار آماده قبول پرونده های شما از سراسر کشور می باشد .

حال برای وصول چک صیادی بدون ثبت  بودن وکیل متخصص در کنار ما چه مزیتی دارد؟

برای پاسخ به این سوال بهتر است از تجربیات حاصله در پرونده های متعدد استفاده کنیم ،

بسیاری از قضات در چنین حالتی که فردی بدون هیچ وکیلی اقدام به شکایت بات وصول مطالبات خود میکند ،  بیشتر به منشاء چک صادره می پردازند و در این حالت اگر فردی وکیل وتخصص نداشته باشد متحمل خسارت وآسیب های اقتصادی شدیدی میشود ، آسیب هایی که جبران آن باتوجه به شرایط اقتصادی سخت جامعه بسیار سخت و آسیب زننده می باشد .

اما کیل با انجام دفاعیات صحیح و کار ساز که به قاضی صادر کننده رای کمک میکند تا حکم صحیحی صادرنماید  باعث حفظ حقوق  قانونی افراد میشود .

واما چک های قدیم چه سرانجامی خواهند داشت :

با انتشار چک های صیادی جدید آیا چک های قدیم از ارزش واعتبار ساقط میشوند یا خیر ؟

 نگران ناشید ! با وجوداینکه چک های صیادی جدید جای چک های قدیم را پر کرده اند اما باز  افرادی هستند که

 برگه چک های قدیم را دارند که منتظر زمان سر رسید آن می باشند .

باید بگویم چک های قدیم نتها از ارزش واعتبار ساقط نشده اند بلکه قوانین مربوطه به چک های قدیم نیز نسبت به آن ها  ازبین نرفته است و فرد به راحتی بدون هیچ اقدامی مبنی بر ثبت یا تایید آن میتواند به بانک مربوطه اقدام کند و وجه خودرا دریافت نماید .

و اگر وجهی در حساب فرد مذکور موجود نباشد اقدامات لازم برای برگشت زدن آن را به انجام رساند .

واما اگر فردی چک صیادی جدید ثبت نشده دارد چه اقدامی انجام دهد ؟

در این حالت یکی از کارهایی که میتواند انجام دهد مذاکره با فرد مذور است تا از این طریق بتواند اورا مجاب به ثبت چک صیادی در سامانه صیاد کند در غیر اینصورت باتوجه به حساسیت بالای کار لازم است به وکیل متخصص چک های صیادی مراجعه نمایید .

آیا چک صیادی ثبت نشده قابل وصول ودریافت خسارت تاخیر تادیه و ضرر و زیان می باشد ؟

بله از زمانی که چک برگشت زده میشود خسارت های ایجاد شده از قبیل تاخیر تادیه و ضررو زیان و تورم و…. مورد محاسبه قرار میگیرد و قابل مطالبه می باشد

 دفتر وکالت ما چک های صیادی ثبت نشده در سامانه صیادی را به صورت تضمینی و به شرط موفقیت میپذیرد و محکومیت صادر کننده چک بلامحل را با حق الوکاله و کیل در پایان کار برایتان انجام میدهد .

 

عدم ثبت چک صیادی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید
آدرس