دادگاه ویژه رســیدگی به جرائـــم اطفال و نوجـــوانان
فلسفه خاص دادگاه و دادسرای ویژه اطفال و نوجوانان براساس اصلاح ، تربیت و تهذیب می باشد . و به کلیه جرائم اطفال و افراد کمتر از ۱۸ سال تمام شمسی در دادگاه اطفال و نوجوانان رسیدگی خواهد شد .
ماده ۳۰۴ قانون آئین دادرسی کیفری صلاحیت خاص دادسرا و دادگاه اطفال و نوجوانان رسیدگی به جرائم اطفال است نه هر دعوای حقوقی که یک طرف آن نوجوان باشد بنابراین اگر در یک حادثه رانندگی مقصر نوجوان زیر ۱۸ سال باشد مورد برای ارسال پرونده به دادگاه اطفال و نوجوانان وجود ندارد .
دفتر وکالت ما به سبب حساسیت موضوع نوجوانان با شرایط ویژه و تخفیف در تعرفه قانونی وکالت و حتی بصورت اقساطی بعنوان وکیل پایه یک دادگستری افتخار خواهد داشت که به دفاع از حقوق کودکان و نوجوانان خواهد پرداخت ،همچنین در صورت نیاز به وکیل جهت کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست حاضر به انجام وکالت بصورت رایگان میباشیم .
جهت هرگونه هماهنگی جهت مشاوره حقوقی رایگان با وکیل و یا ملاقات حضوری با وکیل با شماره ۰۹۱۲۶۱۶۱۱۲۱ تماس حاصل فرمائید .
نشانی دفتر وکالت ما : تهران ـ میدان فردوسی ـ نرسیده به خیابان ویلا ـ کوچه نیائی ـ پلاک ۱/۷
همچنین زندانیان کانون اصلاح و تربیت نیز می توانند با شماره فوق تماس حاصل نموده تا به دیدارشان برویم .
وکیل پایه یک دادگستری و مشاوره حقوقی
مشاوره رایگان تلفنی و حضوری
۰۹۱۲۶۱۶۱۱۲۱
پرسشها و سئولات حقوقی خود را در خصوص جرائم و مجازاتها ، نحوه انتخاب وکیل رسیدگی به پرونده با حضور وکیل وچگونگی قرارداد وکالت در صورت نیاز به وکیل …. با ما در میان نهاده و پاسخ قانونی آنرا دریافت نمائید.
ما حــوصله شما را داریم !
در دادسرا و دادگاه اطفال و نوجوانان ابتدا به ولی یا سرپرست قانونی متهم ابلاغ می شود که برای او وکیل تعیین کند ، در صورت عدم تعیین وکیل یا عدم حضور وکیل بدون اعلام عذر موجه در مرجع قضائی برای حمایت از کودکان و نوجوانان برایشان وکیل تسخیری یا معاضدتی تعیین می گردد در جرائم تعزیری در جه ۷و۸ ولی یا سرپرست قانونی کودک یا نوجوان می تواند خود از وی دفاع یا وکیل رسمی دادگستری تعیین نماید ، نوجوان نیز می تواند از خود دفاع کند .
احکام دادگاه اطفال و نوجوانان علاوه بر شاکی به متهم و وکیل او و به ولی و سرپرست قانونی محکوم علیه ابلاغ می شود و اعتراض به دادنامه ها توسط افراد ذینفع یا وکیل رسمی دادگستری در شعبه ای از دادگاه تجدیدنظر استان رسیدگی میگردد .مرجع فرجامخواهی از آراء و تصمیمات دادگاه کیفری یک ویژه رسیدگی به جرائم کودک ونوجوانان دیوان عالی کشور است .
مطابق ماده ۹۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ دادگاه می تواند با توجه به گزارش های رسیده از وضعیت طفل یا نوجوان و رفتار او در کانون اصلاح و تربیت یک بار در رای خود تجدیدنظر نموده و مدت نگهداری را تا یک سوم تقلیل دهد .
تصمیم دادگاه زمانی صادر می شود که کودک یا نوجوان حداقل یک پنجم از مدت نگهداری را در کانون اصلاح و تربیت گذرانده باشد ، شایسته است که وکیل محترم به این موضوع توجه نماید .
همچنین به موجب ماده ۴۴۴ قانون آئین دادرسی کیفری . « مرجع رسیدگی به درخواست تجدیدنظر از آراء و تصمیمات دادگاه اطفال و نوجوانان شعبه ای از دادگاه تجدیدنظر استان است و مرجع فرجام خواهی از آراء دادگاه کیفری ۱ ویژه اطفال و نوجوانان دیوان عالی کشور است و تمامی آراء کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال در دادگاه اطفال و نوجوانان بدون استثناء قابل تجدیدنظر خواهی است .
درخواست تجدیدنظر می تواند توسط وکیل رسمی دادگستری یا توسط نوجوان یا ولی و سرپرست قانونی طفل و یا دادستان یا مدعی ( صرفاً در مورد ضرر وزیان یا برائت ) به دادگاه تقدیم و یا توسط نوجوان به کانون اصلاح و تربیت تسلیم شود .