وکالت پرونده های تعزیرات حکومتی در دیوان 09126161121

« وکالت در سازمان تعزیرات حکومتی »

سازمان تعزیرات حکومتی یکی از مراجع اختصاصی شبه قضائی در قانون میباشد که زیر نظر قوه مجریه ( وزیر دادگستری ) فعالیت نموده و معاون وزیر دادگستری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی می باشد . این سازمان یکی از محاکم شبه قضائی بوده و در سراسر کشور دارای شعباتی میباشد داشتن وکیل تعزیزات حکومتی در پرونده تعزیراتی از اهمیت بالائی برخوردار میباشد. 

نشانی اداره مرکزی سازمان تعزیرات حکومتی در تهران آدرس تهران بالاتر از میدان ولی عصر ـ سازمان تعزیرات حکومتی مستقر بوده و رئیس فعلی آن آقای دکتر جمال انصاری میباشد ،این سازمان جهت رسیدگی به تخلفات اقتصادی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان در راستای نظارت و کنترل دولت بر تخلفاتی نظیر :

۱ـ گران فروشی ۲ـ کم فروشی ۳ـ احتکار  ۴ ـ عرضه خارج از شبکه  ۵ ـ عدم درج قیمت  ۶ ـ اخفاء و امتناع از عرضه کالا ۷ ـ عدم صدور فاکتور ۸ ـ عدم اجرای ضوابط قیمت گذاری و توزیع ۹ـ عدم اجرای تعهدات وارد کنندگان و تولید کنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی ۱۰ ـ نداشتن پروانه کسب واحد های صنفی ۱۱ ـ فروش ارزی ، ریالی ۱۲ ـ فروش اجباری کالا به همراه کالائی دیگر ۱۳ـ عدم اعلام موجودی کالا ۱۴ـ قاچاق کالا و ارزنظارت داشته و متخلفین را به مجازات می رساند .

تعزیرات حکومتی دارای شعب بدوی و تجدید نظر میباشد که شروع به رسیدگی و تشکیل پروانه اصالتاً یا با وکالت وکیل رسمی دادگستری در سازمان تعزیرات حکومتی در موارد ذیل انجام میگردد :

  1. گزارش مامورین سازمان بازرسی و نظارت بر قیمت وتوزیع کالا و خدمات .
  2. گزارش سازمان بازرسی کل کشور و سایر مراجع قضائی و دولتی و انتظامی
  3. شکایت اشخاص حقیقی و حقوقی شخصاً یا توسط وکیل رسمی دادگستری با اختیار طرح در شکایت وکیل در سازمان تعزیرات حکومتی طی وکالتنامه و قرارداد .
  4. اعلام اطلاعات ، اخبار ، گزارش های مردمی و اشخاص یا وکیل آنان شعب تعزیرات حکومتی بعد از رسیدگی به پرونده با حضور متخلف و وکیل قانونی وی اقدام به صدور رای در شعب بدوی و تجدید نظر که این رای در دیوان عدالت اداری توسط وکیل مجرب یا محکوم علیه قابل اعتراض می باشد .

مجازات های تعزیرات حکومتی بر مبنای جریمه ، تعطیلی و پلمپ اموال و محل کار و کسب یا مصادره اموال استوار است .

مهلت تجدید نظر خواهی برای محکوم علیه یا وکیل مدافع وی و شاکی در شعب بدوی و تجدیدنظر تعزیرات حکومتی ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ میباشد .

آرای قطعی سازمان تعزیرات حکومتی قابل شکایت در دیوان عدالت اداری ظرف ۳ ماه از تاریخ ابلاغ می باشد .

سازمان تعزیرات حکومتی موظف است در رای یا تصمیم خود تصریح نماید که رای یا دادنامه صادره ظرف موعد مقرر قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری میباشد .

لازم به ذکر است بعد از قطعیت آرا می توان از ریاست سازمان تعزیرات حکومتی نیز تقاضای تجدیدنظر خواهی نمود .

قابل ذکر است که آراء صادره در خصوص قاچاق کالا و ارز قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی نمی باشد بلکه محکوم علیه یا وکیل پرونده حق دارد ظرف یکماه از رئیس سازمان تعزیرات حکومتی درخواست رسیدگی نماید .

هرچند طبق مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام ، سازمان تعزیرات حکومتی از اجزا قوه مجریه و از مراجع اختصاصی اداری محسوب و آراء آن به تجویز بند (ب) از ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری قابل اعتراض و رسیدگی در دیوان است اما تصویب تبصره ۲ ماده ۵۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۳۹۲ صلاحیت دیوان در رسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز را به چالش کشید ، بناچار دیوان عدالت اداری طی اطلاعیه ای اعلام نمود که آراء صادره از شعب تعزیرات حکومتی در مورد پرونده های قاچاق کالا و ارز قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی نیست .

لازم به ذکر است که به موجب تبصره ۱ ماده ۲۳ ( الحاقی ۱۱/۶/۱۳۷۴ ) قانون اصلاح قانون تعزیرات حکومتی محکوم علیه یا شاکی و یا وکیل قانونی وی چنانچه احکام قطعی شعب سازمان تعزیرات حکومتی را خلاف قانون بدانند می توانند با ذکر دلیل از وزیر دادگستری تقاضای رسیدگی مجدد نمایند .

در صورتیکه اعتراض و لایحه اصل یا وکیل پایه یک دادگستری علیه سازمان تعزیرات حکومتی توسط وزیر دادگستری غیر قانونی تشخیص داده شود پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه عالی تجدیدنظر که در مرکز هر استان مستقر می باشد ارسال خواهد شد .

اجرای احکام صادره توسط سازمان تعزیرات حکومتی مستقلاً انجام گردیده و دادنامه صادره توسط اجرای احکام تعزیرات حکومتی به مرحله اجرا گذاشته می شود .

آیا پرونده ای در ادارات تعزیرات حکومتی دارید ؟!

دفتر وکالت ما به کمک شما خواهد شتافت .

ما در سراسر کشور پیگیر پرونده تعزیراتی شما خواهیم بود .

حق الوکاله ارزان وکیل و رایگان بودن مشاوره حضوری با وکیل و مسئولیت پذیر بودن ما را از  دیگران جدا می سازد.

www.VAKIL724.COM

مشاوره حوققی رایگان بصورت تلفنی و حضوری

باوکیل پایه یک دادگستری از سراسر کشور

۰۹۱۲۶۱۶۱۱۲۱

آدرس ما در تلگرام @vakil724       و شبکه های اجتماعی

با ما تماس بگیرید ما حوصــــله شما را داریم و پاخگوی سئولات حقوقی شمائیم .

در خصوص تخلفات صنفی نیز به موجب نظریه شماره ۱۹۲۱/۷ مورخ ۴/۱۰/۱۳۹۲ اداره حقوقی قوه قضائیه براساس قانون نظام صنفی کشور مصوب ۲۴/۱۲/۱۳۸۲ باستناد ماده ۷۲ اصلاحی رسیدگی به تخلفات صنفی ابتدا اتحادیه مربوطه انجام و در ادامه قابل شکایت شخصاً یا توسط وکیل پایه یک دادگستری در شعب سازمان تعزیرات حکومتی می باشد بنابراین شکایت از صنوف ابتدا در اتحادیه آن صنف قابل طرح میباشد ،قابل توجه اینکه بیشترین شکایات از صنف مشاورین املاک بوده که ابتدا توسط اتحادیه مشاورین املاک رسیدگی میگردد .

اتحادیه موظف است بعد از وصول شکوائیه شاکی یا وکیل وی ظرف ۱۰ روز به شکایت یا گزارش دریافتی رسیدگی و حکم مقتضی را صادر نماید ، در صورت اعتراض پرونده را به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال میدارد ، رای صادره از ناحیه تعزیرات حکومتی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد .

انتخاب وکیل و عقد قرارداد وکالت ، در صورت نیاز به وکیل در اتحادیه و تعزیرات حکومتی باعث صرفه جوئی در وقت و هزینه شما خواهد گردید .

متاسفانه در خصوص مباحث و جرائم اقتصادی تداخل و کثرت قوانین به گونه ای است که گاه برای یکجرم قوانین متعدد و متعارضی  وضع گردیده است بعنوان مثال احتکار جرمی است که از جریمه تا اعدام برای آن مجازات تعیین گردیده است ، قانون نظام صنفی مصوب سال ۱۳۸۰ و همچنین قانون تعزیرات حکومتی مصوب سال ۱۳۶۷ و قانون مجازات اختلالگران نظام اقتصادی کشور به موازات هم برای این جرم واحد تعیین مجازات نموده اند که قاضی به آسانی می تواند مسیر پرونده را به هر جانبی که بخواهد بکشاند و بقول پروین اعتصامــــــــی :

   حاجت ار ما را ز راه راست برد  

دیو قاضی را به هر جا خواست برد!                   

بنابراین در این بلبشوی اجرای عدالت و تداخل قوانین حضور یک وکیل دادگستری در کنار شما که بتوانید بر مسیر پرونده نور بتا باند می تواند نجات بخش زندگی شما باشد .

سازمان تعزیرات حکومتی، وکیل تعزیرات حکومتی، وکالت در تعزیرات حکومتی،اعتراض به رای تعزیرات،آدرس و نشانی سازمان تعزیرات، جریمه تعزیرات حکومتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید
آدرس